MotorradHotels.info
office@motorradhotels.info

Hotel of the week

Bike und Wellness Hotel Cristallo S

Via G. de Vettorazzi 2
38056 Levico Terme
Trentino Italy

A 2012es motoros kiállítások szezonja még folyik…

Habár még nincs teljesen tavasz, a motorosok már fényezik, ápolják szeretett járműveiket, és alig várják, hogy újra indíthassák a motorjaikat.

Internetoldalunk, a www.motororradhotels.info különböző motorosokra specializálódott szálláshelyeket mutat be – több mint 120 hotel 9 országban, mint Ausztria, Dél-Tirol ill. Olaszország, Németország, Franciaország, Spanyolország, Csehország, Horvátország, Svájc és Szlovénia.

Idén a legnagyobb és legfontosabb motoros kiállításokon vettünk részt Ausztriában és a környező országokban. Nagy izgalommal tekintünk a 2011-es motoros szezonra.

Majdnem az összes motoros szállásadónk, akik a motororradhotels.info oldalon szerepelnek, kínálnak motoros vendégeiknek szárítótermet a nedves motoros ruházatnak, zárható motortárolót, illetve speciális túraútvonalakat.

Válaszd ki motoros szálláshelyed akár otthonról a motorradhotels.info segítségével, sőt el is küldheted azonnal foglalásodat a motoros szállás hirdetésére kattintva.

A motoros utazóknak különböző igényeik lehetnek: egyesek a természetközeli egyszerű szállást szeretik, mások a magasabb kategóriájú szállásokat részesítik előnyben.

Legtöbbször a szálloda vezetője, tulajdonosa lelkes motorozó.

A motoros szállodáinkban mindent megtalálsz, mely lekerekíti a kanyarral és élménnyel teli napodat.

Foglalások és érdeklődések

 

Kérlek, töltsd ki a kívánt szálláshely adatlapját az érdeklődésed részleteivel!

Így látja partnerhotelünk, hogy a motorradhotels.info weboldalon keresztül talált rá. Természetesen ezt jutalmazza is partnerhotelünk motoros turistáknak kitalált speciális árakkal.

Szívesen vesszük egy sikeres túra beszámolóját is, melyet feltöltünk weblapunkra (office@motorradhotels.info). Továbbá szeretnénk értesíteni partnerhotelejeinket az esetleges dícséretekkel, panaszokkal, észrevételekkel kapcsolatban. Hasonló célból készítettük fórumunkat is, melyre várjuk a további regisztrálóinkat!

 

Motorradtouren Gps-Download

Itt több, mint 700 motoros túra ajánlatot talál, mindig egy partnerhotelünktől kiindulva…

Mindent túra a Google-Maps és a Google-Earth segítségével készült el.

A motoros túráink GPS adatai az “Unterkünfte” menüpont alatt találhatóak, és szabadon letölthetőek.

GPS Konverter

Ingyenes GPS-Konvertáló az Ön GPS adatainak letöltéséhez. Szüksége van különleges GPS formátumokra? Itt jó helyen jár….


tovább

close